'KEI als kans' cursus; de consequenties voor úw praktijk op een rij

De ‘KEI als kans’ cursus van L-IME is in het leven geroepen om gehoor te geven aan een concrete vraag vanuit de markt. ‘Kan ik straks nog probleemloos processtukken indienen? Zo ja, hoe dan? En wanneer is dat, straks? De ‘KEI als kans’ cursus geeft praktische antwoorden.

Er wordt veel gepubliceerd over digitaal procederen onder KEI. Er is weinig tot niets dat nog geheim is. Maar al deze informatie wordt geleverd vanuit zowel de overheid, software- en IT-leveranciers, kantoren als de Orde. Soms allemaal met een eigen kijk op hetzelfde onderwerp, soms vanuit verschillende invalshoeken op uiteenlopende aspecten. Kortom, er is een wirwar aan informatie ontstaan, waarin je als kantoor verstrikt kunt raken.

L-IME biedt overzicht en inzicht en daardoor: rust. Met deze interactieve cursus weet je wat je wanneer te wachten staat, wat de concrete veranderingen zijn, met welke spelers je te maken krijgt, hoe je je dossiers optimaal digitaal kunt vormgeven en kunt aanleveren. Met alle voor- en nadelen en kosten inzichtelijk.

Inhoud ‘KEI als kans’ cursus:

Voorbereiding:

  • Telefonische intake


Workshop:

  • Interactieve nulmeting met aanwezigen
  • Presentatie digitaal procederen onder KEI
  • Aanreiken praktische handvatten
  • Samenvatting en acties voor het kantoor
  • ‘KEI bekwaam’ certificaat

Tarief

Deze cursus duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats op locatie naar keuze (tijdstip is flexibel). Dit alles voor een totaalprijs van 399 euro (inclusief reiskosten).

Direct inplannen

Interesse? Stuurt u dan direct een email aan info@l-ime.nl. Voorzie deze van uw naam en telefoonnummer en wij bellen u terug voor het plannen van een datum. 

 

 

Wat zeggen klanten?

Aron Das Gupta (Bavelaar Advocaten): 'Wat een verademing om de dames van L-IME op bezoek te hebben. Tijdens de leerzame cursus 'KEI als Kans' gaven zij ons inzicht in de veranderingen en de stappen die we dienen te nemen om beslagen ten ijs te komen. Dit alles met als doel de cliënt ongestoord te blijven bedienen. Een aanrader!'
    
Eugenie Ágoston (Van der Steenhoven advocaten): 'We zochten naar een kick-off, een startmoment en we wilden bewustwording genereren bij iedereen werkzaam op kantoor. We kwamen in contact met de dames van L-IME. Met hun eigentijdse kijk op KEI hebben Eva Peeters en Marjan Hermkes met de KEI-workshop het gehele kantoor in 2,5 uur bijgepraat. Hun workshop is door iedereen goed ontvangen.’