"Creëert rust voor ieder
advocatenkantoor in verandering"

Ons verhaal

We geloven in een missie, een strijdkreet, en wij geloven in een visie. 

Het is onze missie om de vertaalslag te maken tussen legal en tech zodat de juridische branche effectiever kan werken met behulp van IT en meer rendement kan halen uit digitalisering.

L-IME adviseert en begeleidt advocatenkantoren in een veranderd speelveld, gedreven door de digitalisering van de maatschappij. We helpen advocatenkantoren om hun doelstellingen te bepalen en te verwezenlijken. Dit doen we door een brug te slaan tussen werkprocessen en technologische mogelijkheden. 

En dat vooral met veel plezier, passie en trots. 


Onze kernwaarden

096zw - uitsnede.jpg

Onafhankelijkheid

Door onze absolute onafhankelijkheid van leveranciers en andere dienstverleners in de markt helpen wij je op weg met een oplossing die voor jouw kantoor het beste is. Wij ontvangen geen commissie en hebben geen voorkeur voor bepaalde leveranciers. Omdat de match niet met ons maar met jullie kantoor moet zijn!

099Zw

Eerlijkheid

Wij scheppen duidelijkheid en communiceren open en helder. Ook als dat een onprettige boodschap is. Wij verbloemen geen onzin en maken geen beloftes die we niet na kunnen komen. Wij handelen naar eer en geweten en willen iedereen altijd recht in de ogen kunnen blijven kijken.

101Zw Uitsnede

Integriteit

Wij horen en zien veel bij onze opdrachtgevers. Die vertrouwensband koesteren wij, omdat die nodig is om tot de kern door te kunnen dringen en adviezen te geven waar je echt wat mee kan. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat er informatie bij een collega of leverancier terecht komt.

029 Zw Uitsnede

Professionaliteit

Wij hebben jarenlange ervaring in de advocatuur en kennen de wereld van binnen en van buiten. We leveren kwaliteit in onze adviezen, daadkracht in onze begeleiding en kunnen met alle lagen in kantoor (en daarbuiten) goed samenwerken. Daardoor krijgen we dingen voor elkaar.

039Zw Uitsnede

Enthousiasme

Wij hebben lol in ons werk. En dat merk je. Met gevoel voor humor houden we iedereen aan boord tijdens grootscheepse projecten, we begrijpen dat je aan sommige dingen nou eenmaal wat langer moet trekken en laten ons daar niet door ontmoedigen. In tegendeel, juist dan blijven we positief en energiek om uiteindelijk iedereen enthousiast te krijgen over het eindresultaat.


onze overtuiging

 

Wij zijn ervan overtuigd dat door een goede afstemming en de juiste balans tussen mensen, werkprocessen en technologie een verandering teweeggebracht kan worden die gedragen wordt door de hele organisatie en die IT-investeringen laat renderen.OOK OVERTUIGD? MAAK KENNIS!


078Zw

Marjan

Marjan is een specialist op het gebied van ICT & innovatie. Als geen ander is zij in staat een brug te slaan tussen IT en de gebruiker. Met een vakkundige kijk vertaalt zij mogelijkheden naar kantoorspecifieke bedrijfsvoering en werkprocessen. Ze adviseert, ze managet, ze implementeert, ze beheert en traint. En dat alles vol overtuiging en met een ongekend hoog kennisniveau. Ze kent het juridische IT-landschap en de spelers op haar duimpje. Marjan laat ieder kantoor met de inzet van ICT groeien.

 

 

 • >20 jaar ervaring binnen de juridische sector
 • IT-specialist in uitvoerende en management functies op het gebied van document management, CRM en kennismanagement
 • Co-auteur 'De advocatuur als onderneming'
 • Winnaar European Women in Legal Tech Award
 • Ervaren trainer
076 Zw

EVA

Eva is een coach die op uitgekiende wijze richting geeft aan mens en organisatie. Ze heeft een opmerkelijke affiniteit met IT en innovatie en neemt digitalisering niet met een korreltje zout. Eva staat kantoren bij, neemt de leiding waar nodig of zorgt juist geruisloos op de achtergrond voor acceptatie van veranderingen binnen een kantoor. Ze kent door haar achtergrond de angsten en wensen van advocaten, maar ook die van hun kantoorgenoten, medewerkers en cliënten. Eva zorgt dat veranderingen, groot en klein, met rust en focus doorgevoerd worden.

 

 

 • >20 jaar ervaring binnen de juridische sector
 • Advocaat (procespraktijk) bij zowel een groot als middelgroot (niche-) kantoor
 • Kantoordirecteur bij nichekantoor, o.a. verantwoordelijk voor ICT projecten
 • Specialist document automatisering
 • Co-auteur 'De advocatuur als onderneming'
 • Ervaren trainer 
020 Zwart Wit

ROB

Rob is al vele jaren werkzaam op het snijvlak van advocatuur, innovatie en automatisering. Hij heeft in uiteenlopende rollen gewerkt voor (inter)nationale advocatenkantoren en leveranciers van diensten en producten voor de advocatuur. Daarnaast heeft hij als ghost-writer veel artikelen, persberichten en casestudies geschreven voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Voor advocatenkantoren heeft Rob innovatie-adviezen uitgebracht, IT-afdelingen geleid, projecten gemanaged, leveranciersselecties begeleid en trainingen gegeven. Hij is multi-inzetbaar en voelt zich binnen de advocatuur als een vis in het water.

 

 

 • Ruim 25 jaar ervaring binnen de juridische sector
 • Uitgebreide kennis van het internationale aanbod van software en dienstverlening voor de advocatuur 
 • Beheerder van een internationale website over juridisch automatiseringsnieuws
 • Drijvende kracht achter Lexpo – the legal innovation event.