"Creëert rust voor ieder
advocatenkantoor in verandering"

Wie zijn wij?

We geloven in een missie, een strijdkreet, en wij geloven in een visie. De wereld verandert zo snel en wij transformeren flexibel mee. Daarom is richting zo belangrijk. Breed genoeg om onze dienstverlening aan te kunnen passen, maar concreet genoeg om focus te houden. 

L-IME adviseert en begeleidt advocatenkantoren in een veranderd speelveld, gedreven door de digitalisering van de maatschappij. We helpen advocatenkantoren om hun doelstellingen te bepalen en te verwezenlijken. Dit doen we door een brug te slaan tussen werkprocessen en technologische mogelijkheden. 

En dat vooral met veel plezier, passie en trots. 


Foto Marjan New

Marjan

Marjan is een specialist op het gebied van ICT & innovatie. Als geen ander is zij in staat een brug te slaan tussen IT en de gebruiker. Met een vakkundige kijk vertaalt zij mogelijkheden naar kantoorspecifieke bedrijfsvoering en werkprocessen. Ze adviseert, ze managet, ze implementeert, ze beheert en traint. En dat alles vol overtuiging en met een ongekend hoog kennisniveau. Ze kent het juridische IT-landschap en de spelers op haar duimpje. Marjan laat ieder kantoor met de inzet van ICT groeien.

 

 

 

  • Ruim 20 jaar ervaring binnen de juridische sector
  • IT-specialist in uitvoerende en management functies op het gebied van document management, workflow en CRM
  • Ervaren trainer
Foto Eva New

EVA

Eva is een coach die op uitgekiende wijze richting geeft aan mens en organisatie. Ze heeft een opmerkelijke affiniteit met IT en innovatie en neemt digitalisering niet met een korreltje zout. Eva staat kantoren bij, neemt de leiding waar nodig of zorgt juist geruisloos op de achtergrond voor acceptatie van veranderingen binnen een kantoor. Ze kent door haar achtergrond als advocaat en kantoordirecteur bij een niche-kantoor de angsten, wensen en dromen van bestuurders. Maar ook die van hun kantoorgenoten, medewerkers en cliënten. Hier zoekt ze naar overeenkomsten en verbindt. Eva zorgt dat veranderingen, groot en klein, met rust en focus doorgevoerd worden.

 

 

  • Ruim 20 jaar ervaring binnen de juridische sector
  • Advocaat en kantoordirecteur, bij zowel een groot als middelgroot (niche-) kantoor