"effectief sturen op de collectieve
ambitie van een advocatenkantoor"

Interimdiensten

L-IME ondersteunt kantoren en creëert rust bij de vele uitdagingen die de advocatuur kent. Samen bieden we het hoofd aan veranderingen en laten kantoren groeien: positief en met vertrouwen.

L-IME biedt professionele ondersteuning aan advocatenkantoren op het gebied van kantoormanagement en IT- & Innovatiemanagement.

Door de jarenlange ervaring van Eva als kantoordirecteur en Marjan in diverse leidinggevende functies in multidisciplinaire teams vindt elk advocatenkantoor in L-IME een geschikte partner voor het bereiken van doelen en waarmaken van ambities. 

 

gratis consult
'resultaat op maat'

Neem contact op

extra professionaliteit en kennis

Benieuwd wat L-IME kan bijdragen aan jouw organisatie? Zoek je naar tijdelijke opvang van een medewerker of juist een iemand die je organisatie klaar maakt voor het aantrekken van een kantoordirecteur of het optuigen van een ICT afdeling? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag op de koffie. In een vrijblijvend gesprek tasten we je casus af en geven we tips die je op weg helpen, onder het motto: kennis is macht, deze delen een kracht.

de tijdelijke inzet van een externe manager

Als er een tekort ontstaat aan een gespecialiseerde, competente en voorvarende manager, die in staat is om zelfstandig leiding te geven en om (in een korte tijd) tot een resultaatgericht project te komen, kan dat erg vervelend zijn voor kantoor. Als de juiste persoon ontbreekt binnen een strategische positie, komt je kantoor immers niet vooruit. 

L-IME kan als externe manager ingezet worden met een specifiek gerichte opdracht op de volgende disciplines.

IT- en Innovatiemanagement

Staan ICT en innovatie hoog op de agenda van je kantoor? Maar krijgt het nog niet echt vorm? L-IME creëert een succesvolle samenwerking tussen business en IT en zorgt ervoor dat de IT-doelstellingen aansluiten bij de doelstellingen van kantoor. Dat kan in een traditionele IT management rol of als een waardevolle toevoeging aan een bimodaal IT team, waarbij een brug wordt geslagen tussen aan de ene kant aandacht voor de bestaande IT-omgeving van kantoor en aan de andere kant het initiëren van innovatie gericht op een toekomstbestendige praktijk. 

Neem contact op met Marjan voor meer informatie.

Kantoormanagement

Kan de interne organisatie van je kantoor wel wat extra aandacht gebruiken? Is er een fusie geweest en moeten de diverse bloedgroepen binnen kantoor samen gaan stromen? Of is de omvang van kantoor toegenomen maar de organisatiegraad daarbij achtergebleven? In al die gevallen kan L-IME helpen door ad hoc of op gestructureerde basis ondersteuning te bieden op het gebied van kantoormanagement. Bijvoorbeeld door het analyseren van de benodigde ondersteuning, het reorganiseren van de organisatie of bij het optimaliseren van werkprocessen. 

Neem contact op met Eva voor meer informatie.


waarmee kunnen we je van dienst zijn?

 

015 Kopie Ren

Veranderen, moet dat nou?

Advocaten staan niet bekend om hun diepgewortelde wens om continu te veranderen. Of om, zoals dat nu zo mooi heet, te ontwrichten. Advocaten willen juist structuur brengen in de brij aan informatie die ze aangereikt krijgen en ingewikkelde casusposities oplossen. Niet telkens de boel op de schop gooien, gewoon omdat dat ‘leuk’ is en tot lekker veel ‘creatieve vibes’ leidt. Dus zitten ze ook niet altijd te wachten op mensen die dat voor ze komen doen. 

Lees verder over het noodzakelijke gevoel van urgentie