Zomerblog: tijd voor reflectie

Regio Zuid heeft als eerste zomervakantie dit jaar en dus vertrekken de dames van L-IME dit jaar al in juli naar het zonnige zuiden. Voor het weer hadden ze net zo goed in Nederland kunnen blijven, maar ook een verandering van omgeving doet een mens goed.

Dat weer, dat was wel een thema deze weken. Nog nooit in ons leven was het zo lang zo warm in Nederland. En ook in zuid Europa moest de planning aangepast worden aan het weer. Dus of in de ochtend – of juist ’s avonds laat – op pad; of op pad naar een schaduwrijke omgeving; of gewoon niks doen voor de tent of aan het zwembad.

Het werd een combinatie, maar in alle varianten kwam uiteindelijk het zwembad terug.

En als je daar dan ligt, en klaar bent met overgooien of duikstokjes werpen en je leesvoer is op, dan kom je vanzelf toe aan reflectie. Hoe gaat het met L-IME? Wat heeft het ons tot nu toe gebracht? Hoe willen we verder?

Foto: Hans Schuurman

Foto: Hans Schuurman

Het gaat goed met L-IME. Gelukkig. L-IME heeft ons talrijke nieuwe relaties opgeleverd, we hebben fantastische opdrachten mogen doen bij superleuke opdrachtgevers. Check onze cliëntensite voor de aardigheid maar eens 😉
En er zitten nog mooie projecten in de pijplijn.

En die relaties en opdrachtgevers hebben ons ook geholpen om ons profiel helderder te krijgen. Waar ligt nou echt onze kracht en waar liggen de kansen? Waar gaan we ons op richten de komende jaren? Een mooi proces om samen door te maken en waar we binnenkort eens goed voor gaan zitten om dat terug te laten komen in een ‘make over’ van onze site.

Gelukkig blijft er ook genoeg over om van te dromen voor de toekomst. Dat doen we dan ook volop en – soms – hardop: over een echte kantoorruimte voor onszelf (gaat er komen!), over verbreding van de advisering naar Digitale Veiligheid en een nog stabielere cliëntenportefeuille (wordt aan gewerkt) en over hoe we nog meer en beter onze kennis kunnen delen.

En laat met dat laatste nou een oude droom van Marjan werkelijkheid worden… nog dit najaar verschijnt bij Boom Juridische Uitgevers het boek ‘De advocatuur als onderneming’ waaraan we een bijdrage hebben mogen leveren. Meer nieuws daarover volgt binnenkort….. dus stay tuned, en geniet nog even van de zomer!