Keuzestress? Maak de juiste keuze met de IT-kieswijzer

Een weloverwogen keuze

In het huidige IT-landschap voor de advocatuur is veel te kiezen, maar hoe prikt u door de mooie verkooppraatjes van leveranciers heen? Hoe zorgt u dat u eenvoudig uw standpunten kunt vergelijken met die van de leveranciers en dat hun visie aansluit bij uw overtuiging?

De IT-kieswijzer van L-IME helpt u om uw keuze voor een nieuwe partij én softwarepakket weloverwogen te maken. Zo bent u de komende jaren verzekerd van een IT-partij die uw belangen met bevlogenheid behartigt.

 

Tijd voor verandering

Op diverse advocatenkantoren is het tijd voor verandering. Dit leidt in 2017 bij diverse kantoren tot de invoering van een nieuw softwarepakket; ter vervanging van een bestaande applicatie of om vernieuwing rondom bijvoorbeeld werkprocessen en IT-infrastructuur door te voeren.

IT-kieswijzer

Deze pakketkeuze zorgt veelal tot onzekerheid, want hoe zorgt u voor een verbonden samenwerking tussen IT en werkprocessen? Wat ons betreft volstrekt logisch dat betrokkenen rondlopen met uiteenlopende vragen. 

  • Welk softwarepakket kies ik en waarvoor precies?
  • Welke beschikbare pakketten sluiten exact aan op onze werkprocessen en helpen mij deze te optimaliseren?
  • Hoe pak ik de macht en prik ik door de professionele presentaties van leveranciers heen?
  • Hoe weet ik of ik de juiste prijs voor het juiste product betaal en de juiste ondersteuning krijg?
  • Hoe zorg ik dat iedere collega zonder gedoe aan de slag kan?


Maak uw keuze samen

Een pakketkeuze traject met een onafhankelijk adviseur verdient zichzelf altijd terug. Een professionele adviseur kan de juiste vragen stellen (aan het MT, gebruikers en aan leveranciers) en op basis van de reacties een shortlist maken van mogelijke aanbieders. Daarnaast kan deze sparringpartner met een kritische blik presentaties begeleiden en ondersteuning bieden in het onderhandelings- en implementatietraject. Dit alles met maar een doel: iedereen binnen kantoor enthousiast op weg helpen met een efficiënte en cliëntvriendelijke werkwijze.

L-IME maakt hiervoor gebruik van de IT-kieswijzer. Hiermee kunnen wij kansen voor iedereen creëren en ieder kantoor praktische hulp bieden. Zo denken en kijken we samen vooruit.

Bent u benieuwd hoe onze IT-kieswijzer uw kantoor kan helpen in het selectietraject? Wij vertellen het u dolgraag! Zorg dat de keuze weer van u is en neem direct contact op.

Ja ik wil meer weten over de IT-kieswijzer