Let’s L-IME!

Vanaf nu kunnen advocatenkantoren voor een verfrissend eerlijke kijk op ICT & innovatie terecht bij: L-IME.

Let op: De Nederlandse advocatuur is een verrassende speler rijker: L-IME. Als onafhankelijk bureau adviseren en begeleiden wij advocatenkantoren in een veranderend speelveld, gedreven door de digitalisering van de maatschappij.

De digitalisering van de advocatuur biedt perspectief, maar zorgt ook voor afleiding. Denk aan KEI, Legal Project Management, Business Development, Artificial Intelligence en bijvoorbeeld online marketing; allemaal interessante ontwikkelingen, maar wat zijn concreet de mogelijkheden? L-IME zorgt ervoor dat advocatenkantoren de juiste kansen grijpen. Met een overzicht van de gehele (internationale) markt slaat L-IME op praktische wijze een brug tussen juridische werkprocessen en technologische mogelijkheden.

L-IME is op 1 januari 2017 opgericht door drie vrouwen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de advocatuur: Marjan Hermkes als Legaltech directeur en consultant, Ine van de Laar als marketing- en communicatieadviseur en Eva Peeters als advocaat en kantoordirecteur bij een middelgroot niche kantoor. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van informatiemanagement, organisatiemanagement en communicatiemanagement binnen deze sector. Met L-IME geven wij via deze drie pijlers kantoren richting in een proces van juridische innovatie.  

Wilt u meer weten? Neem dan eens een kijkje op deze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Net zo handig.